Parttime tandartsassistente: 4 à 5 ochtenden per week

 

Graag breiden we ons team binnenkort uit met een allround assistente. Interne opleiding en aanvullende cursussen worden desgewenst uiteraard door ons aangeboden en betaald. Het gaat om een parttime dienstverband (4 à 5 ochtenden in de week), werktijden in overleg vast te stellen. Deze baan is prima te combineren met schoolgaande kinderen.

 

Wat kun je verwachten? 

Je werkt in een kleine praktijk waar persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit en passende zorg voorop staan. Je hebt respect voor verschillen tussen mensen en weet daar goed op in te spelen. Je bent betrokken bij je werk en je bent flexibel. 

Je houdt er van om mensen actief te benaderen en te informeren over de behandelingen en de mogelijkheden, uiteraard ondersteund door de tandarts.

Wij kennen een duidelijke routing en protocollen, daarbij wordt je ingewerkt door een ervaren collega en de tandarts. Zelfstandigheid en initiatief nemen om alles op rolletjes te laten lopen is iets dat jou aantrekt en waar je de capaciteiten voor hebt. Je werk- en denkniveau is HAVO/MBO. Doorgroei naar preventie-assistente juichen we toe, wellicht ben je dit al en kun je gelijk meer zelfstandig doen.

 

Werkzaamheden zijn divers: aan de stoel helpen, administratief werk (je spreekt en schrijft prima Nederlands) en daarnaast alles netjes / hygiënisch houden. Wij beschikken over veel apparatuur om instrumenten automatisch te reinigen.

 

Vanwege onze kleine setting zijn de lijntjes kort en kunnen we flexibel zijn zowel naar medewerkers als patiënten.

 

Schoolverlater, werkende ouder of herintreder? Reageer direct en gemakkelijk op deze vacature voor een tandartsassistente via het  sollicitatieformulier.

 

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

 

Stageplaatsen

 

In overleg hebben wij plek voor een stagiair(e) tandartsassistent(e) en/of mondhygiënist(e). Neem contact op via info@drentscheaatandheelkunde.nl.

Heb je interesse om in de mondzorg te gaan werken en wil je eens een kijkje nemen? Neem contact op via ons contactformulier dan kijken wij wat er mogelijk is.