Kan het beter?

 

Uiteraard willen we graag dat u tevreden bent over onze zorg. Goed overleg vinden wij belangrijk. Mocht het toch voorkomen dat u vindt dat u niet juist bent geïnformeerd of behandeld, neem dan eerst persoonlijk contact met ons op door te bellen (0592-421385) of te mailen (info@drentscheaatandheelkunde.nl). Zo kunnen we proberen eventuele onduidelijkheden weg te nemen en gezamenlijk een oplossing te zoeken. 

 

Tandheelkundig informatiepunt

 

Via de website Allesoverhetgebit.nl vindt u uitgebreide informatie over mondverzorging, over behandelingen bij de tandarts, orthodontist en kaakchirurg en over kosten en vergoedingen. Via deze website kunt u ook online uw vraag voorleggen aan het onafhankelijke Tandheelkundig Informatie Punt

 

 

Klachtenservice

 

Mocht u nog geen bevredigend antwoord of oplossing hebben gevonden, dan kunt u gebruik maken van de KNMT-klachtenservice waarbij wij zijn aangesloten. Deze  klachtenservice is opgericht door de beroepsorganisatie van tandartsen (KNMT) en voldoet aan de eisen van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg).