Tandarts

 

Roelof Oosterlaan (BIG: 49032534102)

Na mijn afstuderen in 1991 ben ik naast mijn werk in de praktijk, klinisch docent geweest bij Kindertandheelkunde en Conserverende Tandheelkunde op de Radboud Universiteit. Vanaf 1996 heb ik gewerkt in mijn eigen middelgrote groepspraktijk in Utrecht. Ik heb inmiddels veel vakinhoudelijke kennis en ervaring opgedaan en blijf steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, onder andere door permanente nascholing en ruim 16 jaar deelname aan I-qual (intercollegiaal overleg en scholing).

Na onze verhuizing naar het Noorden van het land en de afronding van de specialisatie Reconstructieve Tandheelkunde ben ik weer met veel enthousiasme aan het werk in onze praktijk in Anloo. Ik haal veel genoegen uit het maken van degelijke en mooie oplossingen met inachtneming van uw wensen en mogelijkheden.

Het omgaan met kinderen in de praktijk vind ik heel erg leuk, het geeft veel voldoening als in de jeugd een goede basis gelegd kan worden voor een goede mondgezondheid. Voorlichting en preventie zijn belangrijke pijlers voor zowel de jeugd als volwassen patiënten. 

Ook heb ik mij verder verdiept en geschoold in uitgebreidere wortelkanaalbehandelingen. Hiervoor gebruik ik een operatiemicroscoop, zodat ik met grote zorgvuldigheid en precisie bij u de behandeling kan uitvoeren.

Vanuit mijn enthousiasme voor het vak geef ik graag uitleg en hecht veel belang aan het doorspreken van diverse opties voor behandelingen.

 

Assistentie / Management

 

Bettina Oosterlaan

Meerdere jaren heb ik, met mijn eigen medische achtergrond, met plezier de administratieve taken, organisatie en assistentie van onze vorige praktijk gedaan. Het is erg leuk om nu in het mooie Anloo samen met mijn man een eigen praktijk te kunnen voeren. Ik vind het belangrijk dat onze klanten zich prettig voelen bij ons, en een goede en flexibele service staat dus voorop!