Tarieven 

 

De tarieven in de tandheelkunde worden vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Een overzicht van alle tarieven kunt u hier vinden.

 

Voorbeelden van hoe een behandeling berekend wordt met duidelijke afbeeldingen en uitleg kunt u vinden hier vinden. 

 

Onder de 18 jaar valt de meeste zorg in de basisverzekering. Controleer voor alle details uw eigen verzekeringsvoorwaarden. 

 

Wilt u meer weten over het verzekeren voor kosten in de tandheelkunde, klik dan hier voor meer informatie.

 

Voor de kosten van tandtechniek klik hier

Voor de kosten van orthodontische materialen klik hier

Voor de kosten van orthodontische materialen van Trio Clear Aligners hier

De kosten van tandtechniek en orthodontie zijn uitdrukkelijk onder voorbehoud van wijzigingen. Wij berekenen deze kosten zonder enige opslag door, maar ook wij worden soms tussentijds geconfronteerd met prijsverhogingen binnen het kalenderjaar. 

Uw zorgrekening - samenwerking met Infomedics  

 

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Op dwebsite van Infomedics kunt u veel zaken snel een eenvoudig regelen, zoals de status van uw betaling controleren via www.infomedics.nl/rekeningchecker. Vul het 13-cijferige nummer dat op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald. 

Voor de betalingsvoorwaarden van Infomedics kijkt u op: https://www.infomedics.nl/wat-zijn-de-betalingsvoorwaarden

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelenbetalingsregeling Infomedics.

Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de Veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag. 

U kunt ook bellen naar 036 - 20 31 900  (maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur).

 

Wilt u direct uw rekening voldoen? Per pin of QR code betalen kan ook bij ons in de praktijk.

Bij rechtstreekse betalingen aan de praktijk zijn de KNMT betalingsvoorwaarden van toepassing. Klik hier voor de nieuwste versie.

 

Benieuwd welk deel van de behandeling binnen uw verzekering valt? Wij kunnen dit in de meeste gevallen vrij precies berekenen met onze software. Dit is een extra service waar u geen rechten aan kunt ontlenen. Uiteraard kunt u uw begroting ook zelf voorleggen aan uw verzekeraar.