Onze praktijk

 

Drentsche Aa Tandheelkunde is een moderne vooruitstrevende tandartspraktijk in het mooie en gezellige dorp Anloo. Wij werken met geavanceerde apparatuur en volgen nieuwe ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet.

 

Samen met u

Wij vinden het belangrijk u goed te kunnen adviseren op alle gebieden van de tandheelkunde en samen met u een keuze te maken uit de behandelmogelijkheden voor een optimale mondgezondheid. Na een goede voorlichting bespreken wij graag met u de mogelijkheden, afhankelijk van uw individuele wensen. Wij streven naar duurzaamheid voor uw gebit, zodat u als patiënt ook duurzaam tevreden bent. Vanuit brede kennis en ervaring, en een zorgvuldige keuze en uitvoering van de behandeling gaan we samen met u voor het beste resultaat. 

 

Wij doen het anders

We plannen meer tijd dan gemiddeld voor controles en behandelingen, zodat we alle tijd voor u hebben. Voor een eerste intake bijvoorbeeld plannen we minstens twee keer zoveel tijd als veel andere praktijken. 

 

Wensen van de patiënt

We hebben geen grote organisatiestructuur, daardoor zijn de lijnen kort en kunnen wij goed aan de wensen van de patiënt tegemoetkomen. Zodat wij u voor elke situatie de optimale oplossing kunnen bieden.

 

Bij ons heeft u de mogelijkheid om afspraken, naast werkdagen, te plannen in de avonduren of in het weekend (zaterdag). U kunt bij ons online een afspraak plannen nadat u per email een linkje heeft gekregen naar onze internet-agenda, deze is 24/7 voor u beschikbaar. Kijk voor meer informatie en inschrijven onder contact

 

Onze praktijk is uitstekend toegankelijk met een rolstoel

 

Duurzame praktijk

Drentsche Aa Tandheelkunde staat niet alleen voor duurzame tandheelkunde. Wij gaan ook voor een duurzame toekomst van onze leefomgeving. Een gezonder milieu en een toekomst ook voor de volgende generaties vinden wij heel belangrijk. Onze praktijk wordt verwarmd met een warmtepomp en wij voorzien vrijwel volledig in eigen elektriciteit middels zonnepanelen. Mochten we stroom uit het net nodig hebben, dan is deze uiteraard "groen".